OUR VILLA IS THE RIGHT

PLACE FOR HOLIDAYS

  • Dhomat jane moderne me të gjitha pajiset.

  • Jame të bolshme me kuzhinë brenda.

  • Kanë kapacitet nga 2 deri në 5 veta.

  • Dhomat kane dhe banjen brenda.

  • Te gjitha dhomat kane ballkon ku ju mund te shijoni kafen duke pare perndimin e diellit ne det.

Go to top